Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

Vi søger isolatører

Papiruld Danmark A/S har travlt og søger derfor flere dygtige isolatører.

Papiruld Danmark A/S har et tæt samarbejde med vores mere end 40 autoriserede isolatører. Som autoriseret isolatør får du tildelt et eksklusivt geografisk område, som udelukkende er dit. Inden opstart kommer du og dine relevante medarbejdere igennem et omfattende kursus i teknisk dokumentation og opmålings-og indblæsningsteknikker, ligesom vi hjælper dig med mulige markedsføringsaktiviter. Vi afholder løbende kurser og holder dig opdateret i de nyeste teknikker.

Vi har en udviklingsafdeling som arbejder målrettet på at udvikle nye produkter for at kunne imødekomme husejernes efterspørgsel. De seneste år har vi lanceret Papiruld Lyd, Papiruld Hulmur og et nyt blæsemundstykke, som gør det nemt at isolere krybekældre i op til 200 mm tykkelse. Disse produkter er de eneste af sin slags på markedet og udelukkende til rådighed for vores autoriserede isolatører.

Seneste produktlancering var Papiruld Iso-Let, som er målrettet gør-det-selv folk og mindre tømrerfirmaer, som anvender isolering, men ikke har en isoleringsmaskine.

Vi råder over det nyeste udstyr og maskiner og har eget maskinværksted, hvor vi tilbyder service, vedligehold og reparation af din isoleringsmaskine. På den måde er du toptunet til løse dine isoleringsopgaver.

Er du interesseret i at blive autoriseret isolatør hos Papiruld Danmark A/S, er det en stor fordel hvis:

  • du har kendskab til indblæsning af granulat
  • har isolering som firmaets primære arbejdsområde
  • din virksomhed er veletableret med flere ansatte
  • du har høje kvalitetskrav til arbejdets udførsel

Som den eneste danske producent af celluloseisolering og med mere end 25 års markedserfaring, er vi klar til at gå videre med de rigtige samarbejdspartnere.

Lyder det spændende?

Så kontakt salgskonsulent Søren Wilson Bendix på 48 14 11 88 for at høre mere.