Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering?

Du kan få tilskud og fradrag

Det har aldrig været billigere at isolere med håndværkerfradrag og energitilskud.

Hvad er håndværkerfradrag?

Du kan få max. 12.000 kr. i fradrag pr. person, som er øremærket håndværksydelser, der medfører energi- og klimaforbedringer såsom loftisolering. Du kan trække 1/3 af udgiften til håndværkerens arbejdsløn fra i Skat. I praksis får du ca. 100 kr. tilbage af Skat for hver 300 kr., du betaler din håndværker i arbejdsløn.

Ved at indtaste tal i vores hulmur- eller loftberegner, får du en estimat på, hvor meget du får i håndværkerfradrag og energitilskud. Vær opmærksom på at der ikke gives energitilskud til hulmursisolering.

Hvad er energitilskud?

Du får energitilskud i form af et kontant beløb, som en slags tak for hjælpen for at isolere og på den måde spare energi.

Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit tilskud. Vores autoriserede isolatører klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.

Hvor stort er dit tilskud?

Energitilskuddets størrelse beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du i fremtiden kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere. Tilskuddet udbetales som en slags tak for hjælpen for, at du nedbringer dit energiforbrug og skal motivere husejere til at udføre energibesparende tiltag. Alle husejere kan få tilskud.

Det er forskelligt, hvor stort tilskuddet vil være alt efter, hvor mange kvatratmeter du skal have isoleret, og hvor meget isolering der ligger i forvejen. Prøv vores beregner og få en fornemmelse af størrelsen på dit tilskud.

Bestil et gratis isoleringstjek her

Hvad koster hulmursisolering?

Beregn dit energitilskud og håndværkerfradrag her.