Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

Helsingør Kommune

Helsingør Kommune ønsker at energioptimere alle deres bygninger inden for en årrække. Aktivitetscentret Hamlet havde en uisoleret krybekælder, der blev isoleret med Papiruld tilsat lim - kaldet wet-spray.

Aktivitetscenter Hamlet i Helsingør havde en uisoleret krybekælder under den del af bygningen, der er indrettet som sy-rum for aktivitetcentrets brugere. Løsningen blev isolering med wet-spray under gulvet.

Wet-spray er Papiruldsgranulat tilsat en særlig miljøvenlig lim-blanding, så den kan hæfte direkte på gulvstrøer og andre konstruktioner. Wet-spray er derfor særdeles effektiv, hvis man oplever træk hen over gulvet eller vil undgå at gulvet føles koldt at gå på.

Aktivitetscenter Hamlet fik isoleret i alt 200 m² krybekælder. Der er anvendt en helt ny teknik til denne opgave, der gør det muligt at fæstne Papiruld i 200 mm tykkelse.

Isoleringsarbejdet er udført af Papiruld Nordsjælland, som er en del af Papiruld Danmark A/S og autoriseret isolatør i Nordsjælland. Opgaven er udført for Vida Byg og tog 14 dage at udføre.

Tilbage til referencelisten