Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

Papiruld Iso-Let

Papiruld Iso-Let er særligt udviklet til gør-det-selv-folk og tømrervirksomheder, der selv isolerer mindre projekter uden isoleringsmaskine.

Papiruld Iso-Let er et gør-det-selv produkt, som man nemt selv kan lægge ud - uden brug af isoleringsmaskine - med et effektivt resultat.

Har du fx et loft, der mangler isolering i et hjørne, en skunk der skal fyldes, en sprække der skal dækkes, eller en revne der skal tætnes, så vil det tage dig ganske kort tid at isolere med Iso-Let. 

Se her hvordan du gør:

Er du gør-det-selv-typen? Spar håndværkerudgiften
Har du mod på selv at isolere hele dit loft, er der mange penge at spare på håndværkerudgiften. Du kan isolere 135 m² loft i 100 mm tykkelse for 5.997 kr. Udgiften er hurtigt tjent hjem igen, fordi du får en lavere varmeregning.

Papiruld Iso-Let er identisk med vores almindelige Papiruld. Eneste forskel er, at poserne kun vejer 10 kg, så de er lettere for dig at bære op på et loft. Samtidigt er isoleringsmaterialet pakket løst, så det er nemt at fordele ud på hele loftet eller i det hjørne, som mangler isolering. En palle rækker til 45 m² i 100 mm tykkelse. 

Udregn hvor meget isolering du skal bruge:

 

Beregn forbrug af Papiruld Iso-Let

mm

Køb Papiruld Iso-Let her


Det bliver ikke lettere - sådan gør du!

  • Klik ind på vores webshop og bestil det antal paller, du skal bruge.
  • Eller ring på 48 14 11 88 og afgiv din bestilling.
  • Lav et snit på 60 cm på langs af posen.
  • Nu kan du fordele Papiruld på loftet direkte fra posen.
  • Og så er du ellers klar til at spare penge på varmen!

Levering:
Vi leverer inden for 2-4 dage til en ønsket adresse. Du har også mulighed for selv at afhente på vores fabrik i Hillerød, hvor du kan betale med mobile pay.

Køb Papiruld Iso-Let her