Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

20. november 2013

Vælg isolering som forsinker brand

Det er ikke lige meget, hvilket isoleringsmateriale man vælger at isolere sit hus med. Og tænker man på brandsikkerheden, bør isoleringsmaterialet være så brandsikkert som overhovedet muligt for at forsinke branden, hvis en sådan skulle opstå.

Vinteren har et godt tag i landet, og mange er måske bekymrede over udgifterne til varmeregningen. Mange husejere tænker i den forbindelse over, hvordan man kan undgå en høj varmeregning, og om der er tilstrækkelig isolering på loft og i vægge. En anden væsentlig parameter når man vælger type af isoleringsmateriale er også, hvor godt det beskytter mod brand. Og her kan man med stor fordel vælge Papiruld.

Papiruld fra Papiruld Danmark A/S er netop blevet certificeret med en europæisk teknisk godkendelse – en såkaldt ETA – hvor bl.a. brandforholdene er undersøgt til bunds. Det viser sig, at Papiruld klarer sig rigtig godt og opnår det, der svarer til en brandklasse B, i fagsprog kaldet D-s2,d0, som er den højeste mulige brandklasse et organisk isoleringsmateriale kan opnå. Det betyder i praksis, at man som husejer bl.a. ikke længere behøver dække Papiruld af med fx gipsplader, når det installeres i vægge eller på lofter.

Begejstret producent
Det er da også en begejstret direktør i Papiruld Danmark A/S, Claus Skov, som fortæller: ”Det har kæmpe stor betydning for os. Vi har i mange år godt været klar over, hvor godt vores Papiruld er i forhold til brand. Men med denne tekniske godkendelse i hånden er det bevist, at Papiruld er et rigtig godt valg – også når det gælder brandsikkerheden”.

Tilbage til nyhedsoversigten