Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

9. marts 2017

Tre isolatører nomineret til Årets Håndværker 2017

Hele tre af Papiruld Danmarks autoriserede isolatører er nomineret til Årets håndværker 2017 i kategorien Årets Isolatør og er dermed blandt de seks finalister, der er med i opløbet om at vinde den fornemme titel.

Det drejer sig om Fredericia Isolering, Papiruld Amager og Papiruld Nordsjælland. De er således blandt de i alt 102 håndværksfirmaer fordelt på 17 fagkategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-håndværker.dk, der også er stifter af prisen. Og det er altså i kategorien Årets Isolatør, at de tre isolatører er nomineret i år.

”Vi er selvfølgelig stolte over, at vores isolatører er nomineret i år og glade for, at deres kunder har lyst til at udtrykke deres tilfredshed med en bedømmelse på Anmeld Håndværker. Vi ved, at de hver dag arbejder hårdt på at give deres kunderne den bedste service, og at de opfordrer alle deres kunder til at benytte denne digitale form for mund-til-mund-anbefaling - derfor er vi meget glade af denne anerkendelse”, fortæller Claus Skov fra Papiruld Danmark A/S. 

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og Årets Håndværker 2017. ”Det er sjette år i træk med fremgang på alle parametre i karakterskalaen. Hvor det samlede karaktergennemsnit sidste år lå på 4,74, er vi i år helt oppe på 4,77 ud af 5,0. Håndværkerne bliver altså bedre og bedre til at levere den gode service, der giver positiv feedback fra kunderne”.

Awardshowet finder sted den 4. april i Cirkusbygningen, hvor en række kendisser kaster glans over showet, når priserne skal overrækkes, ført an af Vild Med Dans vært Claus Elming som er aftens konferencier. ”Vi tager selvfølgelig ind og hepper på vores isolatører i Cirkusbygningen, og håber selvfølgelig at én af vores isolatører står som vindere af Årets Isolatør, når aftenen er omme”, smiler Claus Skov.

Tilbage til nyhedsoversigten