Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

23. november 2020

Studerende med ben i næsen til salgsteam – er det dig?

Er du den fødte sælger, tillidsvækkende og har du tilmed interesse for bæredygtige byggematerialer, så har du mulighed for et fedt studiejob hos Papiruld Danmark A/S, hvor du får stor grad af selvbestemmelse.

Vi vækster kraftigt og har netop ansat tre salgskonsulenter, som du skal være support for. 

Hvad kommer du til at lave?

Din primære opgave bliver at ringe til kunder, som selv har henvendt sig via vores hjemmeside og ønsker et gratis isoleringstjek af deres bolig. Du skal ringe kunderne op og afklare, om det er muligt at isolere deres bolig, og om de er seriøse nok til at få besøg af en salgskonsulent. Du booker derefter aftaler direkte med kunderne i salgskonsulenternes kalender. Du behøver ikke vide noget om Papiruld og isolering generelt. Det skal vi nok sørge for at lære dig.

Du er den perfekte kandidat hvis…

Du har en sælger i maven og kan tjekke disse bokse af:

1.    Du har overblik: Vores salgskonsulenter kører i afgrænsede geografiske områder på bestemte dage. Du skal derfor have overblik til at booke kundebesøg ind på de rigtige dage, så de kan nå at besøge flest mulige kunder på én dag med kortest mulig køreafstand.

2.    Du har prøvet telemarketing før: Du har måske erfaring fra lignende job med mødebookning eller salg.

3.    Du er sympatisk, imødekommende og udadvendt: Du bliver vores ansigt udadtil og vil være den første kontakt til vores kunder. Du skal derfor være sympatisk, have talegaverne i orden og brænde igennem på telefonen. 

4.    Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt: I den første tid kommer du til at sidde på kontoret i Hillerød sammen med syv kolleger fordelt på salg, marketing og bogholderi. Når du er oplært, er der mulighed for, at du kan arbejde hjemmefra.

5.    Du er målrettet: Hurtig kontakt til kunderne er altafgørende for et salg. Du skal derfor være mødestabil og fleksibel samtidigt med, at du kan tale og skrive fejlfrit på dansk. 

Vi tilbyder dig

  • Løn afregnes pr. time med mulighed for provision efter tre måneder. 
  • Arbejdstid fra 14/15 til 18 på hverdage. Når du er lært op, er der også mulighed for at arbejde hjemmefra og foretage dine opkald om aftenen.
  • Stilling kan deles af 2-3 personer.
  • Dygtige og hjælpsomme kolleger på kontoret i Hillerød, som hjælper dig godt i gang.

Du skal kunne tiltræde senest 4. januar, hvor du må forvente tid til oplæring i den første uge.

Sådan søger du

Lyder det som noget for dig, så send en kort ansøgning sammen med dit cv til kommunikationsansvarlig Rikke Henningsen Herrguth på rhh@papiruld.dk. Vi afholder samtaler løbende. 
 

Tilbage til nyhedsoversigten