Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

20. juli 2015

Søges: Salgskonsulent

Salgskonsulent med byggeteknisk indsigt søges til distrikt Nordsjælland/Storkøbenhavn

Stillingen
Med reference til den administrerende direktør, der også er overordnet ansvarlig for salget på det danske marked, bliver du ansvarlig for indgåelse af aftaler med byggefirmaer, entreprenører og regionale typehusfirmaer. Sekundært vil du også skulle lave præsentationer for rådgivende ingeniører og arkitekter.
Du planlægger møderne, afdækker kundernes behov og aftaler salgs- og leveringsbetingelser. Der sker efterfølgende en målrettet opfølgning på de indgåede aftaler, og der ydes sammen med salget i back office og de lokale isolatører et højt serviceniveau i forbindelse med det fortløbende salg.

Den rette kandidat

  • Du har en solid byggeteknisk indsigt og erfaring i at rådgive og sælge byggematerialer til professionelle aktører. 
  • Du har et godt netværk i branchen, men du motiveres også af at etablere nye relationer med det formål at skabe gode salgsresultater, som er afgørende for din succes. 
  • Du er udadvendt og en udpræget ”jæger”, der arbejder struktureret og målrettet.
  • Du har et højt drive. 
  • Kompetent i både skrift (hele MS Office-pakken) og i dialogen med kunderne.

Mulighederne
Du får mulighed for at gøre en afgørende forskel overfor udvalgte kundesegmenter. Du bidrager derfor til fortsat udvikling af en succesfuld virksomhed. Derudover tilbydes du et alsidigt job med faglig sparring med kompetente og engagerede kollegaer i et godt socialt arbejdsmiljø og ordnede arbejdsforhold. Du får naturligvis en grundig introduktion til jobbet. Lønpakken består af en fast løn og en bonusordning samt en god pensionsordning og feriefridage. Du får kontor på vores firma-adresse i Hillerød.

Om Papiruld Danmark A/S
Markedet for det moderne isoleringsmateriale Papiruld er i vækst, og Papiruld Danmark A/S har nu mere end 25 års solid erfaring med produktion og salg. Ved kontinuerligt at arbejde med innovation og produktudvikling til gavn for vore kunder har vi opnået en førende position i Danmark, og vi er således nu den eneste danske producent indenfor denne produktkategori. Se mere på: www.papiruld.dk.

Interesseret? 
Kan du se dig selv som ny kollega på det danske salgsteam, så send en motiveret ansøgning og dit CV mrk. ”Salgskonsulent Nordsjælland/Storkøbenhavn” til cs@papiruld.dk. Ansøgningsfristen er onsdag den 26. august 2015. Eventuelle spørgsmål kan rettes til adm.dir. Claus Skov på tlf. 48 14 11 88.

Tilbage til nyhedsoversigten