Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

19. august 2019

Papiruld Danmark tager på turné til 48 danske byer

Papiruld Danmark er en del af karavanen ”Danmark for målene”, som handler om at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål i 48 danske byer.

Claus Skov, Direktør i Papiruld Danmark, fortæller hvorfor Hillerød-virksomheden har valgt at involvere sig i formidlingen af det vigtige budskab: ”Det handler om at trække noget højpolitisk snak ned på jorden og gøre det nærværende, så vi alle kan være med til at gøre den forskel, det kræver for, at vi kan nedbringe CO2-udledningen.”

Papiruld Danmark er temapartner, når Danmark for Målene rejser rundt i landet fra 23. august til 28. september med temaet ”Energi i by og bolig”. Temaet skal gøre os danskere klogere på, hvordan vi kan løse et globalt problem ved fx at energioptimere vores boliger

Man kan godt drive forretning og samtidigt tænke på miljøet

Direktør i Koncept Århus Henrik Rud som står bag Danmark for Målene, er rigtig glad for at have Papiruld med ombord. ”Vi skal fra viden til handling. Papiruld er et godt eksempel på, hvordan det er muligt at drive forretning for en bedre verden. Papiruld har netop vist, hvordan viden om affaldspapir og byggeri kan omsættes til handling i form af bedre isolering. Det er hele denne tænkning som nu skal udbredes, og det kan Papiruld bidrage bedre til end de fleste. Papiruld vist vejen frem og kan blive en inspiration for andre virksomheder.” 

Vælg isoleringsprodukt med omhu 

Det har stor betydning, hvilket produkt man vælger at isolere med. F.eks. udledes der 8 gange mindre CO2 i produktionsfasen, når der produceres Papiruld end traditionelle isoleringsmaterialer. Det skyldes, at Papiruld produceres af returaviser og overskudspapir, som ikke kræver særligt meget energi at omdanne til Papiruld. 

Isolering af hus sparer CO2 svarende til 12 flyrejser

Som forbruger kan man spare store mængder CO2 ved at isolere sit hus op til dagens standarder. 

Ved at isolere hulmuren og loftet i sit hus, kan man spare op mod 3 tons CO2 om året, eller hvad der svarer til 12 flyrejser t/r fra København til Berlin. Besparelsen er hvert år – så længe huset eksisterer! Hvis et hus i gennemsnit står 50 år, inden det rives ned, er besparelsen altså ca. 150 tons! 

Til sammenligning sparer man 115 kilo CO2 om året ved at udskifte sit B-mærkede køleskab til et A++. ”Lidt har også altid ret, og det er bedre at gøre noget, end ikke at gøre noget. Men hvorfor ikke begynde med det, der virkelig batter i CO2-regnskabet,” spørger Claus Skov. 

Fakta:

Danmark for Målene-karavanen lægger vejen fordi Hillerød den 6. september, hvor man bl.a. kan få en snak med en isolatør, få udregnet sin energibesparelse og med egne ører høre, hvor effektivt Papiruld lydisolerer.
 

Tilbage til nyhedsoversigten