Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

31. oktober 2019

Papiruld Danmark A/S får nye kræfter i ejerkredsen og styrker kapitalen

Det er i form af Asbjørn Berge og Holger C. Hansen, der gennem deres fælles holdingselskab AH Wood Invest har købt aktier i Papiruld Danmark og foretaget kapitaludvidelse til styrkelse af selskabet. AH Wood Invest er herefter majoritetsaktionær i Papiruld Danmark.

Claus Skov fortsætter som væsentlig aktionær og vil fortsat være en af de drivende kræfter i selskabet fremadrettet.

”Vi er rigtig glade for at blive aktionærer i Papiruld Danmark,” siger Holger C. Hansen og fortsætter: ”Det var Papiruld Danmark, der introducerede papiruldsisolering på det danske marked og med deres meget stærke tekniske kompetencer og knowhow, ser vi et stort potentiale for at udvikle forretningen kommercielt. Samtidigt kan materialer som Papiruld være med til at løse branchens store udfordring med at gøre byggeriet mere klimavenligt.”

Claus Skov er tilfreds med handlen. ”Jeg var med til at starte Papiruld Danmark i 80’erne, etablerede produktionen i Danmark og har medvirket til, at miljøvenlige isoleringsmaterialer i dag er på det danske marked. Det har været et stort skridt at afgive aktiemajoriteten. Men med de nye ejere får vi flere kræfter finansielt, som vil hjælpe med at løfte Papiruld Danmark til næste niveau. Jeg glæder mig til processen med at få selskabet til at vokse og udvikle sig.”

Holger C. Hansen bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Claus Skov fortsætter som teknisk direktør.

Yderligere oplysninger:
Holger C. Hansen, tlf., 20 20 77 18

Papiruld Danmark A/S producerer isoleringsmaterialet Papiruld og er eneste danske producent af papirisolering. Virksomheden har eksisteret i siden 1989 og er førende inden for udvikling af målrettede og specialdesignede isoleringsmaterialer af cellulosefibre, som er tilpasset et specifikt formål. 

AH Wood Invest investerer i byggematerialevirksomheder og ejer i dag aktiemajoriteten i Palsgaard Spær og Lilleheden. AH Wood Invest er ejet af Asbjørn Berge og Holger C. Hansen, der også er store aktionærer i F. Junckers Industrier.
 

Tilbage til nyhedsoversigten