Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

14. januar 2020

Papiruld Danmark henter ny direktør hos Fermacell

Papiruld Danmark A/S får et stærkt kort på hånden med ansættelsen af Jens Engbo Norddal, der tiltræder som ny adm. direktør den 1. marts 2020.

Jens kommer fra en stilling som Market Director Scandinavia hos James Hardie GmbH – det tidligere Fermacell Scandinavia. 

Den ny ejerkreds i Papiruld Danmark, bestående af Holger C. Hansen, Asbjørn Berge og Claus Skov betragter ansættelsen som et stærkt træk i et konkurrencepræget marked inden for byggematerialer. 

Holger C. Hansen siger: ”Jens er udvalgt, fordi han har en stærk salgsprofil og har været med til at sikre Fermacell/James Hardie en førende markedsposition inden for fibergips i Danmark. Han har derfor erfaringen og evnerne til at kunne løfte selskabet til nye højder. Han er desuden en dynamisk person med et stort netværk i byggebranchen. Det har stor betydning, og det regner vi med at få stor glæde af.”

Jens er 48 år og har været ansat i Fermacell/James Hardie siden 2011, hvor han startede som Area Sales Manager. Under sin ansættelse har han studeret en MBA fra Copenhagen Business School. 

”Der er lagt en seriøs vækststrategi, hvor vi skal ud og vinde markedsandele på forskellige parametre. Det arbejde glæder jeg mig utroligt meget til at komme i gang med,” siger Jens Engbo Norddal.

For yderligere oplysninger kan Holger C. Hansen kontaktes på 20 20 77 18.
 

Tilbage til nyhedsoversigten