Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

15. april 2014

Papiruld Danmark etablerer sig i Norge

Papiruld Danmark har netop etableret et datterselskab i Norge, ”Envinsu Norge”, som skal sælge isolering af cellulosefibre.

Claus Skov, adm. dir. i Papiruld Danmark, siger: ”Byggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og vi oplever nærmest, at nordmændene står og sukker efter et produkt som vores.”

I Norge kender man udmærket til isolering med cellulosefibre fra avispapir, som isoleringsmaterialet Papiruld er produceret af, og nordmændene er meget interesserede i, at byggerierne efterlader så lille et C02-fodaftryk som muligt. ”Det passer rigtig godt på vores produkt, og derfor regner vi også med at kunne få fodfæste og tiltrække interesserede byggefirmaer,” siger Claus Skov.

I Danmark har Papiruld Danmark et netværk af over 40 autoriserede isolatører, som alle er uddannede i at isolere med isoleringsmaterialet Papiruld. Claus Skov fortsætter: ”Det er målet at etablere et lignende set-up i Norge. Der findes allerede store, veletablerede konkurrenter på det norske marked, men vi tror på, at der er et marked for vores Papiruld, og vi har en målsætning om at erobre to procent af markedsandelen på sigt.”

Envinsu Norge har adresse i Drøbak lidt syd for Oslo. Ole J. Tveitan er ansat som country manager. Det danskproducerede isoleringsmateriale Papiruld markedsføres under navnet Envinsu uden for Danmarks grænser. Envinsu er en sammentrækning af de engelske ord "Environmental" og "Insulation".

Isoleringsmaterialet Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989 og er veldokumenteret i sin anvendelse til både renovering og nybyggeri.

Billede: Country Manager Ole Tveitan

For yderligere information kontakt: Rikke Herrguth, Papiruld Danmark A/S: 48 14 11 88

Tilbage til nyhedsoversigten