Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

12. april 2013

Nye feltstudier præsenteret på Teknologisk Institut

Den 15. april 2013 var Papiruld Danmark inviteret på Teknologisk Institut for at fortælle om et feltstudie, der viser, at Papiruld er fugttransporterende.

Papiruld Danmark har foretaget en feltundersøgelse af, hvor stabilt og effektivt efterisolering med Papiruld er. Undersøgelsen er foretaget i 10 bygninger/boliger isoleret med Papiruld på hhv. loft, hulmur og krybekælder, hvor der blev indsat et fugtmålerapparat.

Projektet bekræfter bl.a. Papirulds fugttransporterende egenskab, og viser, at Papiruld installeret i huse op til 10 år ikke har en fugtophobning på trods af en utæt eller ingen dampspærre.

Resultaterne fra disse feltundersøgelser er så interessante og vigtige, at Teknologisk Institut har besluttet, at medarbejdere i divisionerne 'Energi og Klima' og 'Byggeri og Anlæg' skal have denne viden.

Derfor afholdte Teknologisk Institut den 15. april en intern temadag, hvor seniorkonsulent ved Energieffektivisering og Ventilation, J. C. Sørensen præsenterede projektet sammen med adm. dir. Claus Skov, teknisk konsulent Sana Saleem og entreprisesouschef Andreas Jensen fra Papiruld Danmark A/S.

Tilbage til nyhedsoversigten