Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

9. april 2015

Lyden har fået en ny farve – og den er grå

I dag lancerer Papiruld Danmark A/S intet mindre end en verdensnyhed. Det sidste år har udviklerne på fabrikken i Hillerød arbejdet på et fremstille et isoleringsprodukt, hvis lydisolerende egenskaber er i top.

Det er lykkedes over al forventning. Test viser nemlig, at Papiruld Lyd, som produktet kaldes, lydisolerer op til dobbelt godt som basisvaren Papiruld Standard. Hos Papiruld Danmark A/S er der stor glæde over lanceringen, og adm. dir Claus Skov fortæller ”Det er almindeligt kendt, at cellulosefibre har rigtig gode lydisolerende egenskaber. Nu har vi udviklet et produkt, som lydisolerer dobbelt så godt som eksisterende papirisolering på markedet, og det er ikke set før. Så vi er selvfølgelig super stolte og håber, at byggebranchen vil tage godt i mod vores nye produkt.” Papiruld Lyd er særligt udviklet til lydisolering af etageadskillelser og skillevægge, hvor trinlyd fra fx en overbo eller støj fra naboen i lejligheden ved siden af kan være særligt generende.

Papiruld Lyd lanceres netop på dagen, hvor Højesteret afsiger dom i ”elefantens kamp mod musen”. Claus Skov henviser til den fire år lange strid, som det verdensomspændende isoleringsfirma Rockwool A/S anlagde mod Papiruld Danmark A/S tilbage i 2011. Det er en sag, som Claus Skov ikke lægger skjul på, har været en udfordring for den lille virksomhed. ”Vi har brugt mange ressourcer både på at føre retssagerne og at indhente den fornødne dokumentation. Men nu har Højesteret truffet en afgørelse, og den vil vi analysere nøje og så fortsætte vores innovative tilgang til markedet og blive ved med at forny os,” slutter Claus Skov.

For yderligere information kontakt:
Claus Skov, Papiruld Danmark A/S: 48 14 11 88

Tilbage til nyhedsoversigten