Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

17. april 2015

Lancering af Papiruld Lyd

I forlængelse af Papiruld Danmarks forretningsstrategi om at være innovative og nytænkende i forhold til andre aktører på markedet, er vi super stolte over at kunne introducere intet mindre end en verdensnyhed - Papiruld Lyd!

Papiruld Lyd har været på tegnetbrættet i mere end ét år, og i den tid har vi arbejdet på at optimere produktet således, at lydisoleringen er i topklassen. Det er lykkedes os, og Papiruld Lyd overstiger alle forventninger og lydisolerer op til dobbelt så godt som Papiruld Standard.

Hvad er Papiruld Lyd?
Papiruld Lyd er et nyt og revolutionerende lydreducerende isoleringsmateriale. Det vil være et særdeles attraktivt materiale, når det gælder lydreduktion. Papiruld Lyd består af en ny type fibre som er blandet med de velkendte fibre - i et særligt velafprøvet forhold - hvilket medvirker til de unikke produktegenskaber. 

Hvor godt lydisolerer Papiruld Lyd?
Papiruld Lyd er testet for trinlyd og luftlyd.

Trinlyd: særligt relevant for etageadskillelser: Jo lavere dB – jo bedre lydreduktion.
Papiruld Standard reducerer trinlydniveauet med 4-6 dB, mens Papiruld Lyd reducerer trinlyd-niveauet med 8-10 dB i forhold til en tom etageadskillelse. En reduktion på 3 dB svarer til, at lydstyrken halveres. Papiruld lyd reducerer altså trinlydniveauet i hele frekvensområdet (fra 50-5000 Hz) dobbelt så godt som Papiruld Standard.

Luftlyd: Særligt relevant for skillevægge: Jo højere dB – jo bedre lydreduktion.
Både Papiruld Standard og Papiruld Lyd reducerer luftlydisolationen med 4-6 dB i forhold til en skillevæg uden isolering. Men Papiruld Lyd er særlig effektiv som luftlydisolation, når det gælder høje frekvenser mellem 800-5000 Hz, hvor det reducerer op til 4 dB mere end Papiruld Standard. Det er i de høje frekvenser man finder fx tale, børneleg, støj fra TV, radio og andre tekniske apparater. En reduktion på 3 dB svarer til, at lydstyrken halveres.

Hvordan har man testet Papiruld Lyd?
Papiruld Lyd er testet af et tredjepartsfirma, som hedder Sound InVision. Selve testen er udført som feltmåling i et til formålet opbygget testlokale hos Papiruld Danmark. Testresultaterne er baseret på specifikke konstruktionsopbygninger i feltmålingerne.

Tekniske data
Papiruld Lyd er udviklet til isolering af etageadskillelser og skillevægge, og her kan Papiruld Lyd med stor fordel erstatte Papiruld Standard.

Papiruld Lyd er underlagt vores eksisterende Europæiske tekniske dokumentation (ETA-13/0623) og har derfor samme tekniske egenskaber som Papiruld Standard.

Tilbage til nyhedsoversigten