Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

22. juni 2015

Isolér dit hus mod sommervarmen

Nu lover meteorologerne endelig sol og varme over Danmark. Det er mange sikkert rigtig glade for. Men med varmen følger også ulideligt varme nætter, hvor mange sover dårligt og må vende og dreje sig i sengen. Men hjælpen kan være nær.

Et varmt hus kan nemlig afhjælpes ved at isolere optimalt. Varmen stiger til vejrs og særligt i huse med to etager, mærker man store temperaturforskelle mellem stue og første sal. Men hvis man isolerer taget og skunkrum med Papiruld, vil isoleringsmaterialet holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren.

Papiruld holder sommervarmen ude
Lige nu er det de færreste husejere, der tænker over, om deres hjem er tilstrækkeligt isoleret. Men det giver faktisk rigtig god mening, at man også tænker isolering om sommeren – særligt med den hedebølge, som metrologerne lover, står lige for døren. ”Uden at blive for teknisk har Papiruld en fantastisk evne til at absorbere varme således, at huset ikke overophedes og bliver uudholdeligt at opholde sig i særligt hen under eftermiddagen og aftenen,” forklarer Sana Saleem, som er teknisk konsulent i Papiruld Danmark A/S.  

Et velisoleret hus kan gøre indeklimaet bedre på en varm sommerdag, hvor temperaturen ellers ville ligge langt over, hvad der er behageligt, og Papiruld holder samtidigt kulden ude om vinteren. "Så hvis man går og overvejer at isolere sit hus til efteråret, kan man med stor fordel få isoleringsarbejdet udført nu. På den måde får man både en effekt hen over sommeren og kan glæde sig til den fulde effekt hen over vinteren,” slutter Sana Saleem. Og nu hvor håndværkerfradrager er genindført, kan det endnu bedre betale sig at få udført isoleringsarbejde.

Tilbage til nyhedsoversigten