Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

28. august 2014

God isolering køler huset i sommervarmen

Den danske sommer har vist sig fra sin absolut bedste side i år. Men med varmen er også fulgt ulideligt varme nætter, hvor mange har sovet dårligt og vendt og drejet sig i sengen. Men hjælpen kan være nær – om end fra en lidt anden side end man umiddelbart forestiller sig.

Et varmt hus kan nemlig afhjælpes ved at isolere optimalt. Varmen stiger til vejrs og særligt i huse med to etager, mærker man store temperaturforskelle mellem stue og første sal. Men hvis man isolerer taget og skunkrum med fx Papiruld, vil isoleringsmaterialet gøre huset tæt, så kulden holdes ude om vinteren, og varmen holdes ude om sommeren.

Papiruld holder sommervarmen ude
Lige nu er det de færreste husejere, der tænker over, om deres hjem er tilstrækkeligt isoleret. Men det giver faktisk rigtig god mening med den hedebølge vi lige har været igennem, at man også tænker isolering om sommeren. ”Uden at blive for teknisk har Papiruld en fantastisk evne til at absorbere varme således, at huset ikke overophedes og bliver uudholdeligt at opholde sig i særligt hen under eftermiddagen og aftenen,” forklarer Claus Skov, som er adm. dir. i Papiruld Danmark A/S. Samtidigt gør Papiruld huset tæt, således at kulden holdes ude om vinteren, og man derved skal bruge mindre energi på at opvarme sit hus.

Dobbelt gevinst ved at isolere
Der er altså dobbelt bonus ved at isolere sit hus. ”Ikke nok med at Papiruld holder kulden ude om vinteren, så forhindrer det varmen i at trænge ind i huset om sommeren. Det giver os et bedre indeklima, og et hus vi kan holde ud at være i hele året rundt. Hvis man overvejer at isolere sit hus, får man glæde håndværkerfradraget, hvis man får arbejdet udført inden årets udgang,” slutter Claus Skov.

Tilbage til nyhedsoversigten