Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

11. august 2020

Få et koldt soveværelse midt i sommervarmen

Forestil dig: Solen har skinnet hele dagen ind ad vinduerne, og temperaturen i soveværelset minder mest om en sauna.

Det behøver ikke at være sådan. Man kan sagtens holde en fornuftig temperatur i sit soveværelse og få sin rolige nattesøvn tilbage. Men hjælpen kommer fra et lidt uventet sted. Det kræver nemlig bare, at huset er isoleret optimalt. Det er måske svært at forestille sig, at isolering kan løse problemet med sauna-lignende temperaturer i soveværelset. Men det kan det faktisk.

Isolering holder sommervarmen ude 

Varmen stiger til vejrs og særligt i huse med to etager, oplever mange husejere store temperaturforskelle mellem stue og første sal. Man kan nærmest mærke, hvordan varmen bliver mere og mere intens for hvert trin, man tager op ad trappen. Men ved at isolere tag og skunkrum med Papiruld, kan man holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren.

Fibrene i Papiruld har nemlig en fantastisk evne til at absorbere varme således, at huset ikke overophedes og bliver ulideligt at opholde sig i særligt hen under eftermiddagen og aftenen. Det gælder både i et- og to-planshuse.

Overvejer man at isolere sit hus til efteråret, er der kun fordele ved at fremrykke beslutningen og få arbejdet udført nu. Så får man den gode effekt nu, hvor der er dømt hedebølge, men man kan samtidigt glæde sig til vinter, hvor Papiruld har den modsatte virkning - nemlig at isolere mod kulden.

Tilbage til nyhedsoversigten