Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

8. februar 2011

Få tilskud til efterisolering

Mange boligejere sidder på en lille guldgrube uden at vide det. Der kan nemlig være mange penge at spare på varmeregningen ved at efterisolere. Og nu kan man - som noget helt nyt - oven i købet få tilskud til at energiforbedre sit hus.

Som noget helt nyt har Papiruld Danmark ApS og deres autoriserede isolatører indgået et samarbejde med HMN Naturgas I/S om at formidle tilskud til efterisolering af boligen.

Det betyder, at når du som boligejer efterisolerer boligen med Papiruld, kan opnå 42 øre i tilskud fra HMN Naturgas I/S pr. kWh, du sparer ved at efterisolere. Tilskuddet afhænger af, hvor meget isolering der allerede er på loftet og i hulmuren, men der kan være mange penge at hente hjem her.

Teknisk konsulent i Papiruld Danmark Sana Saleem fortæller: ”Vi kan lave en helt præcis beregning af, hvor mange kilowattimer boligejeren sparer ved forskellige former for efterisolering. Og på den baggrund beregner vi størrelsen af tilskuddet.” Tilskuddet indsættes direkte på boligejerens konto eller fratrækkes automatisk næste faktura fra HMN Naturgas I/S, når energiforbedringerne er udført.

Alle kan få tilskud
Selv om aftalen er indgået med HMN Naturgas I/S, betyder det ikke, at boligejeren nødvendigvis skal være kunde her for at få tilskud. Sana Saleem fortsætter: ”Vi formidler tilskud til alle vores kunder uanset opvarmningskilde eller tilknytning til energiselskab”.

Ikke alene kan man få tilskud, når man vælger at efterisolere med Papiruld. Man kan også spare mange penge på varmeregningen hvert år, fordi man ved at efterisolere kan skrue mærkbart ned på termostaten på radiatorerne. ”Dertil kommer den øgede komfort i boligen, fordi man undgår træk, kuldenedfald, kolde vægge og gulve,” fortæller Sana.

Papiruld Danmark har indgået en flerårig aftale med HMN Naturgas I/S og er eneste danske producent af Papiruld, som formidler tilskud til energiforbedringer på vegne af HMN Naturgas I/S.

Afdelingschef i HMN Naturgas I/S Per Jensen fortæller om samarbejdet: ”Det var let for os at vælge Papiruld Danmark som samarbejdspartner, fordi de understøtter vores energispareindsats. Samtidig kunne Papiruld Danmark fremvise et dokumentations – og kvalitetsstyringssystem, som sikrer korrekt dokumentation af de realiserede energibesparelser.”

Fakta:
Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Loft
Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 100mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250mm Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.058 – 1.588 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Hulmur
Et gennemsnitligt parcelhus har som regel en hulmur på 70 m². Er hulmuren tom og efterisoleres med Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.823 – 2.734 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Tilbage til nyhedsoversigten