Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

5. oktober 2020

Er du tømrer med salgsevner? Så er du måske vores nye distriktsælger?

Vi er i kraftig vækst og har store ambitioner om at blive markedsledere i isoleringsbranchen. Derfor søger vi nu tre udadvendte sælgere til at sælge isoleringsopgaver til private husejere.

Du bliver tildelt et geografisk område alt efter hvor i landet, du bor. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du besøge husejere, som har henvendt sig til os for at få et isoleringstjek af deres bolig.

Du får ansvar for hele salgsprocessen lige fra første kontakt til kunden, besøg, opfølgning og videreformidling af en færdig ordre til vores autoriserede isolatører. Vi vil hjælpe med at booke dine møder i langt de fleste tilfælde.

Derudover skal du varetage opsøgende salg hos tømrermestre og deltage i kvartalsvise opfølgende møder med de ca. 10 autoriserede isolatører i dit område.

Hvad forventer vi af dig? 

Du bliver en del af en salgsafdeling, som lige nu opruster kraftigt for, at vi kan indfri ambitionen om at være markedsledere. Vores nye kollega skal kunne tjekke disse bokse af:

 1.  Du har en håndværksmæssig baggrund:
   Du har formentlig en baggrund som fx tømrer, bygningssnedker, isolatør eller lignende, men vil gerne skifte spor og prøve noget andet.
   
 2.  Du kan sælge sand i Sahara:
   Din vigtigste egenskab er, at du har lyst til at sælge. Din baggrund gør, at du har en forudsætning for at lære isoleringsfaget at kende – og så skal vi nok lære dig alt, hvad der er vide om Papiruld.
   
 3.  Du er sympatisk og udadvendt:
   Du bliver vores ansigt udadtil og vil være den første vores kunder møder. Du skal derfor være sympatisk at tale med og have talegaverne i orden. 
   
 4.  Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt:
   Du kommer til at have bilen som dit vigtigste arbejdsredskab og kommer til at køre mange kilometer. Det er derfor vigtigt, at du kan planlægge din dag, så du kan besøge flest mulige kunder.

Vi tilbyder dig

 • En attraktiv grundløn. Gør du det godt, bliver du aflønnet efter en eftertragtet provisionstakst. 
 • God pensionsordning, feriefridage og sundhedsforsikring. 
 • Firmabil og et rullende kontor. 
 • Dygtige og hjælpsomme kolleger på hovedkontoret i Hillerød.

Du skal kunne tiltræde senest 1. januar. Vi søger tre sælgere fordelt i hhv. Nordjylland, Sønderjylland og Fyn/Sjælland. 

Sådan søger du

Lyder det som noget for dig, så kontakt adm. dir. Jens Engbo Norrdal på 28 45 66 03 eller jno@papiruld.dk og send en ansøgning sammen med dit cv. Vi afholder samtaler løbende. 

Du kan læse mere om os her på siden.
 

Tilbage til nyhedsoversigten