Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

1. juni 2017

Er du gør-det-selv-typen? Så vil du elske at isolere!

Har du planlagt gør-det-selv projekter inden vinter, så er det her måske noget for dig. Et helt nyt gør-det-selv produkt til isolering er netop kommet på markedet. Det er nemt, kan bruges overalt og er behageligt at arbejde med.

Navnet er Papiruld Iso-Let og er ideelt til mindre gør-det-selv isoleringsopgaver. Har du fx et loft, der mangler isolering i et hjørne, en skunk der skal fyldes, en sprække der skal dækkes, eller en revne der skal tætnes, så vil det tage dig ganske kort tid at isolere med Iso-Let. Og resultatet er langt bedre, end hvis du selv skal skære måtter til, fordi Iso-Let svøber sig tæt til op til spær, om ledninger og rørføringer. Det sikrer en isolering uden revner og sprækker, så varmen bliver inden døre. Derudover er det rart at arbejde med og klør og kradser ikke.

Papiruld Iso-Let leveres i poser á 10 kg, så de er nemme at håndtere og bære op på et loft. For at isolere skæres et snit på 60 cm på langs af posen, og isoleringen fordeles direkte fra posen i et jævnt lag - så enkelt er det. 
Isolér selv loftet for 5.997 kr.

Har du mod på selv at isolere hele dit loft, er der mange penge at spare på håndværkerudgiften. Du kan isolere 135 m2 loft i 100 mm tykkelse for 5.997 kr. Udgiften er hurtigt tjent hjem igen, fordi du får en lavere varmeregning.

Fakta om Papiruld Iso-Let:
Papiruld Iso-Let er produceret af granuleret overskuds- og returavispapir og kan købes direkte hos producenten Papiruld Danmark A/S eller én af deres autoriserede isolatører. Prisen pr. palle med 15 poser er 1.999 kr. som rækker til 45 m² i 100 mm tykkelse.

Tilbage til nyhedsoversigten