Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

22. januar 2019

Danskproduceret Papiruld skal isolere norske hjem

Papiruld Danmark A/S har netop etableret et samarbejde med et af Norges største isoleringsfirmaer, Isomax Energi AS, som sammen med deres 10 isolatører skal stå for at udbrede kendskabet til Papiruld i Norge.

Byggeaktiviteten i Norge lever i bedste velgående, og både ejendomme og offentlige byggerier skyder op som aldrig før. Man kender også udmærket til isolering med cellulosefibre fra avispapir, som Papiruld er produceret af, og nordmændene er meget interesserede i, at byggerierne efterlader så lille et C02-fodaftryk som muligt. 

”Når vores norske naboer bygger, vægtes energirigtige løsninger og bæredygtighed højt. Derfor er der et stort potentiale på det norske marked for et produkt som vores. Derudover er der stor efterspørgsel efter isoleringsmaterialer med lyddæmpende egenskaber, og her har vi en klar fordel,” forklarer Claus Skov, adm. dir. i Papiruld Danmark A/S.  

Isomax har kunder i hele Norge 

Isomax Energi minder på mange måder om Papiruld Danmark og konceptet med autoriserede isolatører spredt over hele landet. Isomax Energi er ligeledes en landsdækkende kæde med forhandlere, som alle er specialiserede i isolering med granulat. ”Derfor var det heller ikke svært for os at tage Isomax ind som distributør. De udfører isoleringsopgaver til både private og professionelle kunder såsom Skanska, Norgeshus og NCC. For at kunne servicere de store norske kunder er det vigtigt at være landsdækkende, hvilket vi nu kan tilbyde via samarbejdet med Isomax Energi”, uddyber Claus Skov. 

”Vi har fundet det bedste produkt”

Papiruld bliver i Norge markedsført under navnet Envinsu, og adm. dir. i Isomax Energi, Tore J. Barstad, glæder sig til samarbejdet: ” Vi har mange kunder, som har efterspurgt en ekstra god løsning på lydisolering, og det har vi fundet med Papiruld/Envinsu. Med Papiruld Danmark har vi fundet en seriøs og god samarbejdspartner, som har den samme forståelse for markedet som os og har de produkter, som vi har ledt efter. Med sin lange erfaring som producent af celluloseisolering, er vi trygge ved, at det er det bedste produkt på markedet, som vi kan tilbyde vores kunder i Norge.”
Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989.

På billedet: 
Papiruld Danmark på besøg hos Isomax i Norge. Fra venstre er det bestyrelsesformand i Papiruld Danmark A/S Gert Josephsen, bestyrelsesformand i Isomax Energi AS Eskil N. Mediaa, adm. dir. fra Papiruld Danmark A/S Claus Sov, og adm. dir. I Isomax Energi AS Tore J. Barstad. 

Tilbage til nyhedsoversigten