Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

25. januar 2009

Danskere vilde med miljørigtig isolering

Danskerne har taget den klimavenlige og moderne isolering i form af Papiruld til deres hjerter.

Hos Papiruld Danmark ApS i Hillerød mærker de interessen helt bogstaveligt. De har gennem de seneste år oplevet så kraftig en stigning i efterspørgslen, at de er blevet Gazellevirksomhed.

”Danskerne har set at mineraluld ikke den eneste løsning, men at der findes et alternativ, der har en række fordele” siger Claus Skov fra Papiruld Danmark. ”’Papiruld er cellulosebaseret isolering, og er altså et organisk materiale, der kan ’ånde’. Det er godt for det nære miljø, det inde i huset. Der anvendes samtidig væsentligt mindre energi til fremstilling af Papiruld end til f.eks. mineraluld. Papiruld har dermed en tilsvarende 3-4 gange lavere CO2 belastning, og det er godt for vores fælles miljø.”

Det lave energiforbrug ved fremstillingen slår også igennem på prisen, som er det, der må betegnes som meget konkurrencedygtig. Samtidig har Papirulden, der består af hule cellulosefibre, en høj isoleringsevne, og er let at have med at gøre.

Landsdækkende net af lokale isolatører
Den store efterspørgsel på moderne isolering har betydet at Papiruld Danmark i år er blevet Gazellevirksomhed. Papiruld Danmark, der blev etableret for 18 år siden, har dermed for alvor slået sit navn fast som en seriøs leverandør af isolering. Den vækst som Hillerød virksomheden har oplevet, betyder at der nu findes mere end 30 lokale autoriserede Papirulds-isolatører over hele landet.

”Vi uddanner vores isolatører meget grundigt”, fortæller Claus Skov, administrerende direktør i Papiruld Danmark. ”Og det er ofte etablerede håndværksvirksomheder, der ønsker indgå et samarbejde med os. I det samarbejde er det vigtigt at begge parter lægger vægt på at kvaliteten er helt i top. Det er fundamentet for at vi også vokser i fremtiden. For vi bliver ved med at vokse”

FAKTA:
Papiruld Danmark producerer cellulosebaseret isoleringsmateriale til indblæsning. Papiruld er modstandsdygtigt over for brand, det er fugtbestandigt og angribes ikke af hverken skadedyr eller skimmel. Papiruld er i dag markedets mest effektive isoleringsmateriale i løsfyld, med en isoleringsevne der er 10% højere end mineraluld. En Gazellevirksomhed skal som minimum have fordoblet omsætningen over 4 år og må ikke have haft underskud i samme periode.

Tilbage til nyhedsoversigten