Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

21. marts 2015

To af Papiruld Danmarks isolatører nomineret til Årets Håndværker 2015

Fredericia Isolering og Papiruld Amager er begge nomineret til Årets håndværker 2015 i kategorien Årets Energimand 2015 og er dermed blandt fem finalister.

Det er internetportalen anmeld-håndværker.dk der igen i år afholder awardshowet Årets Håndværker 2015, hvor Danmarks bedste håndværkere kåres.

Awardshowet har med stor succes været afholdt de sidste fire år. I år kåres vindere i 14 forskellige fagkategorier inden for håndværksfaget, og det er altså i kategorien Årets Energimand, at Fredericia Isolering er nomineret. Awardshowet finder sted den 8. april i Cirkusbygningen, hvor Jarl Friis-Mikkelsen vil kaste lidt stjernestøv over showet som konferencier.

Hvorfor skal vi finde Årets Håndværker 2015?
Peter Birkelund, som er stifter af internetportalen anmeld-håndværker.dk, fortæller om baggrunden for at stifte håndværkerprisen: ”Der findes mange fordomme om håndværkere. På Anmeld Håndværker ved vi, at der findes rigtig mange dygtige håndværkere rundt omkring i landet, og de fortjener at blive hædret. Denne hæder er med til at ændre håndværksbranchens ry, og samtidigt skabe motivation for alle landets håndværkere til at levere en god byggeoplevelse.”

Fredericia Isolering holder til i Middelfart og Papiruld Amager holder til på Amager. De er begge specialister i isolering med Papiruld og autoriserede isolatører for Papiruld Danmark A/S. De er udvalgt blandt 2.600 andre virksomheder om at blive årets håndværker. Vinderen findes af en professionel fagjury som bl.a. vurderer antallet af kunder, der har bedømt de nomineredes arbejde, og hvor tilfredse kunderne har været med det udførte arbejde. Og læser man Fredericia Isolering og Papiruld Amagers bedømmelser, kan man godt forstå, at de er nomineret.

Det er da også en meget tilfreds ejer af Fredericia Isolering, John Jensen, vi har talt med. ”Jeg er selvfølgelig utrolig stolt over at være nomineret. Men det vigtigste for mig er, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.” Kasper Petersen fra Papiruld Amager tilføjer: ”At vores kunder så har lyst til at udtrykke det med en bedømmelse på Anmeld Håndværker, er jeg meget glad for. Vi har inviteret hele firmaet ind, så vi sammen kan overvære showet, og forhåbentligt kommer en af os hjem med trofæet under armen. Det vil være en ekstra stor fornøjelse,” smiler Kasper.

Tilbage til nyhedsoversigten