Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

6. august 2018

3 gode råd til at holde soveværelset koldt i sommervarmen

Har du svært ved at sove i varmen? Her er 3 gode råd til, hvordan du forebygger, at temperaturen i soveværelset slår varmerekorder.

Sommervarmen nægter at slippe sit tag i Danmark. Selv om kalenderen peger i retning af køligere temperaturer, så har den hede sommer ophobet så meget varme i husets mure, at der kan være lange udsigter til en kølig nattesøvn. Men du kan selv gøre flere ting for at holde soveværelset køligt.

1. Luk alle vinduer og rul gardiner for i løbet af dagen

Luk alle vinduer ved 8-tiden om morgenen, og luk dem først op igen, når temperaturen uden for er lavere end inden for. Så køler du bedst huset ned til natten. Rul derudover gardiner eller persienner for om dagen.

2. Lav gennemtræk 

Det er fint at have et vindue åbent, men for at det rigtig batter, skal du lave gennemtræk, så der ikke bare kommer kold luft ind, men varmen også suges med ud. 

3. Sørg for at dit hus er optimalt isoleret

Et godt isoleret hus holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Så få undersøgt om især tag og skunkrum er optimalt isoleret. (Så er der måske også en chance for, at du kan spare penge på varmen om vinteren, hvor isoleringen også gør sit arbejde). 
 

Tilbage til nyhedsoversigten