Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

1. marts 2016

Årets Håndværker 2016

Tre af Papirulds Danmark isolatører nomineret til Årets Håndværker 2016.

Fredericia Isolering og Papiruld Amager er nomineret for 2. år i træk til Årets Håndværker i kategorien Årets Energimand 2016. I år er også Energioptimering København nomineret for første gang.

Det er netportalen anmeld-håndværker.dk, der hvert år afholder awardshowet Årets Håndværker, hvor Danmarks bedste håndværkere i løbet af det forgangne år kåres.

Awardshowet har været afholdt med stor succes de sidste fem år. I år kåres vindere i 14 forskellige fagkategorier inden forhåndværksfaget, og det er altså i kategorien Årets Energimand, at Papiruld Danmarks tre isolatører er nomineret. Awardshowet finder sted den 6. april i Cirkusbygningen, hvor en række kendisser kaster glans over showet, når de overrækker priser i de 14 kategorier. Derudover er Bubber aftens konferencier.

Hvorfor skal Årets Håndværker 2016 findes?
Peter Birkelund, som er stifter af internetportalen anmeld-håndværker.dk, fortæller om baggrunden for at stifte håndværkerprisen: ”Der findes mange fordomme om håndværkere. På Anmeld Håndværker ved vi, at der findes rigtig mange dygtige håndværkere rundt omkring i landet, og de fortjener at blive hædret. Denne hæder er med til at ændre håndværksbranchens ry, og samtidigt skabe motivation for alle landets håndværkere til at levere en god byggeoplevelse.”

Fredericia Isolering, Papiruld Amager og Energioptimering København er specialister i isolering med Papiruld og autoriserede isolatører for Papiruld Danmark A/S. De er udvalgt blandt 2.600 andre virksomheder om at blive årets håndværker. Vinderen findes af en professionel fagjury som bl.a. vurderer antallet af kunder, der har bedømt de nomineredes arbejde, og hvor tilfredse kunderne har været med det udførte arbejde. Og ser man på deres bedømmelser, kan man godt forstå, at de er nomineret.

Det er da også en meget stolt ejer af Papiruld Amager, Kasper Petersen, vi har talt med. ”Jeg er selvfølgelig utrolig stolt over at være nomineret igen i år. Vi vandt desværre ikke sidste år, men det håber vi at gøre i år.” Kasper fortæller, at sidste års nominering har været givtigt for forretningen. Han oplever stor tillid fra kunder, som har hørt om Papiruld Amager og som kontakter dem på grund af det gode arbejde og fine referencer.

John Jensen fra Fredericia Isolering fortsætter: ”At vores kunder så har lyst til at udtrykke deres tilfredshed med en bedømmelse på Anmeld Håndværker, er jeg meget glad for. Jeg inviterer hele firmaet med til prisoverrækkelse igen i år, så vi sammen kan overvære showet. Forhåbentligt er 2016 året, hvor vi kommer hjem med trofæet under armen. Det vil være en ekstra stor fornøjelse,” smiler John.

Tilbage til nyhedsoversigten