Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering?

Isolering er miljøvenligt

Det er miljøvenligt at isolere sit hus, men har du overvejet, om det isoleringsmateriale du bruger i dit hus, er miljøvenligt?

Vil du gøre noget godt for miljøet, skal du isolere dit hus. For når du isolerer dit hus, bidrager du til at nedbringe CO2-udledningen, som skåner miljøet.

Men mange danskere stiller også krav til bæredygtighed, når det gælder valg af det byggemateriale, der benyttes til isoleringsarbejdet.

Byg bæredygtigt med Papiruld

Isoleringsmaterialet Papiruld er miljøvenlig isolering, der produceres af overskudspapir og genbrugsaviser. Aviserne kværnes og tilsættes brandhæmmende salte. Fordi Papiruld fremstilles af genbrugsmaterialer, er energiforbruget og dermed CO2-udledningen i produktionsfasen meget lav. Faktisk op til otte gange lavere end ved fremstilling af traditionel isolering.* Ved at anvende Papiruld i stedet for traditionel isolering, skåner man dermed miljøet. 

Cirkulær økonomi

Papiruld indgår i en cirkulær økonomi, fordi vi genanvender aviser og papir til et byggemateriale. Man har ved renovering eller nedrivning mulighed for at genbruge Papiruld eller genanvende det. Lige som det kan køres på genbrugsstationen som småt brandbart eller komposteres.

Den mest miljøvenlige energi, er den, du ikke bruger

Vi hører næsten dagligt om, hvordan vi hver især kan skåne miljøet ved at begrænse CO2-udslippet og blive mere miljøvenlige. En familie på fire personer udleder i gennemsnit 6 tons CO2 om året på at opvarme boligen. Det tal kan nemt nedsættes, hvis huset er ordentligt isoleret.

Hvis man samtidigt anvender Papiruld, er man godt på vej med at skåne miljøet.

* Se Papiruld Danmarks miljøvaredeklaration her.