Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

Isolering af loft

Har du fornemmelsen af, at du fyrer for gråspurvene, og at varmeregningen er høj?

Så har du nok ikke tilstrækkelig loftisolering. Efterisolering af loft med Papiruld er effektivt, fordi kuldebroer fjernes og varmeregningen bliver mindre.

Så meget kan du spare på varmen

Når du tilføjer isolering af loft, kan du spare mellem 3.000 - 6.000 kr. på varmeregningen om året - hvert år -  alt efter husets opvarmningskilde, husets størrelse, og hvor meget den gamle isolering isolerer i forvejen.

Få et gratis isoleringstjek her!

Loftisolering med Papiruld

Ved efterisolering af loft blæses isoleringsmaterialet Papiruld løst ud på loftet. Ligger der loftisolering i forvejen, blæses Papiruld oven på den eksisterende isolering så revner og sprækker i den eksisterende isolering, bliver fyldt op og dækket af et lag Papiruld. Det er en effektiv måde at fjerne kuldebroer, som er årsagen til varmetab.

Der kan være flere årsager til, at et loft er dårligt isoleret. Måske er det eksisterende isoleringslag ikke tykt nok efter dagens standarder, som er min. 300 mm. Eller isoleringsarbejdet kan være dårligt udført, så der er revner og sprækker i isoleringen. Eller måske bliver loftet brugt til opbevaring, og flyttekasser har trykket loftisoleringen sammen, så den reelle isolerende effekt er langt ringere end antaget.

I langt de fleste tilfælde kan det udbedres med effektiv loftisolering, og resultatet bliver en lavere varmeregning og et bedre indeklima.

Sådan udføres isolering af loft