Hulmursisolering » Isolering af ydervæg med Hulmursisolering Ring Nu!
Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering?

Hulmursisolering

Med hulmursisolering og isolering af ydervæg kan du nemt nedbringe en høj varmeregning, eller slippe af med træk fra kolde vægge og dermed forbedre indeklimaet.

Isolering i en hulmur kan falde sammen over tid. Derfor kan man, især i ældre huse, opleve kolde områder på indervæggen dér, hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning. Det kan nemt udbedres ved isolering af ydervæggen på dit hus.

Så meget kan du spare på varmen
Ved at hulmursisolere kan du spare mellem 4.000 - 7.000 kr. på varmeregningen om året - hvert år - alt efter husets opvarmningskilde, husets størrelse og hvor meget den gamle isolering reelt isolerer. 

Sådan isolerer vi hulmuren med Papiruld
Ved efterisolering af ydervægge borer vi et hul i fugen mellem to mursten, og fylder Papiruld ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten.

Når isoleringsmaterialet Papiruld indblæses i en hulmur, vil hulrummet blive fyldt ud med Papiruld. Derved sikres en effektiv isolering, som kommer ud i alle hjørner og sprækker af ydervæggen.

Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at hele hulmuren er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med en matchende fuge.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets indervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter isoleringsmaterialet Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen.

Se her hvor nemt isolering af ydervæg/hulmursisolering foregår: