Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg overvejer at efterisolere mit hus

Vil du have et tilbud på isolering?

Bæredygtig isolering med Papiruld i DGNB byggeri

Papiruld har lavt CO2-fodaftryk og kan indgå i en cirkulær økonomi samt i DGNB- og BREEAM-certificerede bygninger.

Der er stigende fokus på bæredygtig isolering og byggematerialer samt cirkulær økonomi.  Kunderne stiller stadig større krav til bæredygtighed – også når det gælder et grønnere byggeri. Byggebranchen kan tage sin del af slæbet ved at vælge grønne byggematerialer. Her vil Papiruld som isoleringsmateriale være et oplagt valg, når der skal bygges bæredygtigt. 

Papiruld har lavt C02-fodaftryk i produktionsfasen

Papiruld fremstilles af overskudsaviser, hvilket medfører et meget lavt energiforbrug samt CO2-udledning under fremstillingsprocessen.

I Papirulds miljøvaredeklaration, som er udført af tredjepart (EPD Danmark), fremgår det, at CO2-fodaftrykket for Papiruld under fremstillingsprocessen er op til 8 gange lavere end ved fremstilling af traditionel isolering. 

Ved at skifte traditionel isolering ud med bæredygtig isolering, er man allerede kommet langt i forhold til at gøre et byggeri grønnere.

Bæredygtig isolering kan indgå i en cirkulær økonomi

Papiruld indgår i en cirkulær økonomi, fordi vi genanvender returaviser og overskudspapir til et byggemateriale. Man har ved renovering eller nedrivning mulighed for at genbruge Papiruld eller genanvende det. Ligeledes kan det køres på genbrugsstationen som småt brændbart eller komposteres.

Opspar C02 

Ifølge BREEAM, som er en britisk miljøcertificeringsordning, opspares der CO2 i bygningen, når man installerer celluloseisolering (Papiruld). Klik her for at læse mere.

Kan indgå i DGNB- og BREEAM-byggeri 

Hos BREEAM rangeres isoleringsmaterialer fra A+ til E, hvor A+ er mest miljøvenligt. Celluloseisolering er klassificeret som A+ og kan indgå i et BREEAM-certificeret bygning. Derudover kan Papiruld indgå i en DGNB-certificeret bygning. Se teknisk dokumentation her.

Har du tekniske spørgsmål eller vil vide mere så kontakt os på 48 14 11 88.