Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Bestil et gratis isoleringstjek

Læs mere og bestil her

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering?

Vælg Papiruld - derfor!

Papiruld er et isoleringsgranulat, som effektivt lukker alle revner, hvor varmen kan slippe ud. Derudover er det miljøvenligt, lyddæmpende, sikrer dig et godt indeklima og er dansk produceret.

Vil du vide mere?
Bestil et gratis isoleringstjek hos Papiruld Danmark A/S

Book et gratis isoleringstjek

Har du nok isolering i dit hus? Er du i tvivl så book et isoleringstjek her. Vi tjekker dit hus fra kælder til kvist. Du får et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at få isoleret og et estimat på, hvor meget du kan regne med at spare på varmen.

Ja tak - gratis tjek
Beregn pris på isolering

Prøv vores beregner

Det er slet ikke så dyrt at isolere, som man måske forestiller sig. Prøv selv vores beregner. Her får du prisen og tilbagebetalingstiden, som er et udtryk for, hvor god en investering det er.

Prøv selv – beregn pris
Isolatør

Find din nærmeste isolatør

Vi dækker hele landet. Alle vores isolatører er selvstændige håndværksmestre, som er uddannet i at isolere med Papiruld. Det sikrer, at du får høj kvalitet og god service hos alle vores isolatører.

Find isolatør her
Hulmursisolering

Hvordan ved jeg, om hulmuren bør isoleres?

Er du i tvivl, om dit hus overhovedet har en hulmur? Og hvis den har en hulmur, kan den så isoleres? Få svar på det og en række andre ofte stillede spørgsmål omkring hulmursisolering her.

Trænger min hulmur til isolering?
Papiruld isolet

3 trin til at isolere selv

Det er super nemt med Papiruld Iso-Let - og så kan du spare håndværkerudgiften ved at gøre det selv. Gør som Henrik fra Roskilde: "Har lige isoleret med 60 poser - super nemt og tog vel kun ca. 2 timer."

3 trin til at isolere selv

Papiruld til isolering og efterisolering

Der er mange fordele ved isolering med Papiruld og efterisolering med Papiruld. Energistyrelsen anbefaler, at du først forbedrer din isolering, hvis du vil spare penge på varmeregningen. Det er nemlig her, der er flest penge at spare på varmen, og hvor pengene tjenes hurtigst hjem igen. 

Papiruld er et fantastisk materiale til isolering og efterisolering, fordi det er et isoleringsgranulat. Det betyder, at Papiruld former sig efter omgivelserne og lægger sig tæt omkring revner og sprækker i den eksisterende isolering. Når sprækkerne dækkes, lukkes alle kuldebroer, som er årsag til at varmen slipper ud. Ved efterisolering med Papiruld får huset en ekstra varm dyne omkring sig. Og når kuldebroerne dækkes, sparer du penge på varmeregningen og forbedrer indeklimaet i dit hus.

Isoleringsmaterialet Papiruld produceres på vores fabrik i Hillerød, og vi anvender udelukkende retur- og overskudsaviser som råmateriale. Aviser består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt. Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i mere end hundrede år.