Gratis isoleringstjek
Vi tjekker husets isolering. Det er gratis og uforpligtende!
Bestil et tjek her

Hulmursisolering

Med hulmursisolering og isolering af ydervæg kan du nemt nedbringe en høj varmeregning, eller slippe af med træk fra kolde vægge og dermed forbedre indeklimaet.

Eksisterende isolering i hulmuren kan falde sammen over tid. Derfor vil man især i ældre huse kunne opleve kolde områder forskellige steder på indervæggen der, hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning. Det kan nemt udbedres ved isolering af ydervæggen på dit hus.

 

Se her hvor nemt isolering af ydervæg foregår:

 

 

 

Ved efterisolering af ydervægge borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder Papiruld ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten.

 

Når isoleringsmaterialet Papiruld indblæses i en hulmur, vil den gamle isolering blive presset op af bagvæggen og hulrummet foran bliver fyldt ud med Papiruld, og derved sikres en effektiv isolering som kommer ud i alle hjørner og krinkelkroge af ydervæggen.

 

Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at hele hulmuren er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med en matchende fuge.

 

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets indervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter isoleringsmaterialet Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen.

 

Bestil et gratis isoleringstjek af din hulmur her

Find en isolatør
Vi dækker hele landet. Klik her og find den tætteste på dig.
Find lokal isolatør
Hvad koster det?
Det er billigere at få isoleret end mange husejere forestiller sig.
Beregn din pris her
Få tilskud til efterisolering
Du kan få tilskud til efterisolering af din bolig.
Sådan får du tilskud